Jersey Shore

2012-07-30 @ 02:53:39

Heeeeeej kära!

Här ekar det tomt, ledsen för dålig uppdatering den senaste veckan.. Kom hem från en weekend i Seaside Heights för någon timme sedan, hade det så himla kul med mina bros! Vi bilade dit i fredagskväll efter jobbet & bodde precis vid boardwalken där Jersey Shore gänget håller till! (största fanet var lycklig, hihi) Vi fist pumpade natten lång, strosade på Boardwalken, chillade på stranden, skrattade, åkte adrenalinfyllda attraktioner, med andra ord - de perfekta ingredienserna till en lyckad minisemester! 


 Mer bilder kommer i morgon, nu ska jag ta & äta något och sedan hoppa i säng för att ta igen lite sömn! 

PUSSSSSSSSSS

 

 


Min helg.

2012-07-23 @ 16:41:40

Hej alla underbara!

 

Det har varit en händelserik helg, efter jobbet i fredags åkte jag som sagt in till Times Square för att träffa Sophie och spendera natten med henne på hotell, mysigt värre!
Efter bara några få timmars sömn var det dags att hoppa upp och försöka göra det bästa av lördagen, vi mötte upp Amanda för att äta lunch &  för lite chill i Central Park. På eftermiddagen kom efterlängtade Mattias från New Jersey för att hälsa på, söta Josefine & Emma var också med. Vi åkte till West Village för att gå på Sockerbit och kolla på Carrie Bradshaw’s trapp från Sex and The City. På kvällen åkte vi till Battery Park och njöt av den underbara utsikten. Kvällen avrundades med en mysig middag i Bryant Park, gött! 

 

På söndag åkte jag till något som heter the intrepid med min värdfamilj som är ett havs, luft och rymd museum. Bästa var NASAS rymdskepp, Enterprise! Säger bara WOW, magiskt att få se det i verkligheten! 

 

 

 


Fredag, 20/7

2012-07-21 @ 04:09:03

Tiden går fort när man har roligt, fredag igen! Dagen har jag spenderat med Matilda nere i SoHo, köpte bland annat en kamera, så nu ska jag bli bättre på att ta bilder! Vi åt på en sunkig liten china restaurang i Chinatown till lunch (vilket måste göras) Sedan strosade vi till Times Square. Jobbade några timmar nu på kvällen och pojkarna var kramgoare än någonsin, det gillas starkt! 

Nu ska jag packa min väska & dra till Times Square igen, ingen mindre än skåningen Sophie Nilsson kommer på besök från Virginia, YEEEY! I morgon väntas nya äventyr i staden som aldrig sover, hihi. 


PUSS PÅ ER ALLA DÄR HEMMA!!

 

Kamera, with canon you can!


Regnigt SoHo

Sara & Elena efter Au Pair mötet igår, sötnosar! 


Den perfekta presenten!

2012-07-19 @ 04:00:18

Fick det här fina armbandet från SAME SKY av min värdfamilj i 2-månaderspresent, de är så gulliga! SAME SKYS smycken tillverkas av HIV-positiva kvinnor i Rwanda. SAME SKY ger dessa kvinnor en chans att bygga upp deras liv igen då de får redskapen att bli entreprenörer och får en lön som är ca 15 gånger högre än den genomsnittliga lönen i Afrika ligger på, detta ger dem en möjlighet att leva självförsörjande liv. Med ditt smycke får du namnet på den kvinna som har tillverkat just ditt smycke & på SAME SKYS hemsida kan du följa hennes framsteg och utveckling samt skicka email. Den perfekta presenten helt enkelt! 

 

Every Woman. One dream. 

 


2 månader i staterna!

2012-07-15 @ 23:17:43

Har haft en super helg, jobbade några timmar i fredags & efter det kom staten island tjejerna Sara, Frida & Bronya över för en tjejkväll i City, vi höll till i the Meatpacking District där vi dansade natten lång, när fötterna gav upp så drog vi hem till mig igen och kraschade! Efter några timmar var det bara att hoppa upp igen för att bege sig till Brooklyn för att ”lyssna” på gosspel, det visade sig dock att alla som var där dansade & sjöng, så det var bara att köra på freestyle och sjunga Hallelujah! Haha. Var verkligen en fantastisk upplevelse, kamratskapen, styrkan, glädjen & sorgen.. Pastorn var grym, hon körde gosspel/rap i hela 5 timmar.. Firade för övrigt två månader i staterna i går, herregud, time flies! 

 

Skypade med min älskade mamma för ett tag sedan, fick mig att börja sakna min familj jätte mycket! Massa pussar & kramar till er

 

Apple Store

2012-07-12 @ 14:05:02
För ett tag sedan var jag in på Apple Store här i NYC som för övrigt är världens största Apple store, glaskuben är alltså ingången till affären som ligger under jorden, så häftig design!
 




Ha en fin dag alla glada! 


Dagens kändisspan!

2012-07-11 @ 01:40:43
Vandrar upp min gata och går förbi ett bekant ansikte, tog mig några sekunder att fatta vem det var, Henke Lundqvist och hans blivande fru Lundqvist!
 
 
!!!!

Ännu en dag i staden som aldrig sover!

2012-07-10 @ 04:19:55

Efter en fin arbetsdag gick jag & min värdmamma till Pink Berries för lite frozen Yoghurt, nutellan var slut så det var nödsituation!! Tycker verkligen om Kat, hon är inte bara min boss utan även en vän, vi kan prata om allt & jag är verkligen så glad över att vi kommer så bra överens!

Igår låg jag & Sara i Central Park halva dagen och bara chillade, lite senare kom Frida som hade Sverigebesök och joinade oss, alltid trevligt att träffa dom tjejerna! När det började kurra i kistan drog vi till Shake Shack och åt lite, I
♥ deras cheeseburgare!

 

Var inne på M&M’s affären vid Times Square här om dagen, de har verkligen allt som har med M&M’s att göra.. Helt sjukt! 

 

Gick även förbi The New Yorks Times högkvarter när jag var ute & vandrade, mäktigt!

 

Snor lite bilder från tjejerna då jag inte hade min egna kamera med mig.. 

 


Jag, Emma & Sara i Shake Shacks kö! 

buzzzzzzzzz! 

Flatiron building 

M&M's Store!

The New York Times

 

 

 

 

 

Pirates of the Hudson & finbesök från Boston!

2012-07-08 @ 06:05:45
Ahoy maties!
Största delen av dagen har spenderats med värdfamiljen i Sleepy Hollow där vi strosade runt & kollade på Pirates of the Hudson, det var läckert, kändes som att hoppa rätt in i en Pirates of the Caribbean film!
 
Idag fick jag även finbesök från Boston, ingen mindre än min favorit fulskrattande vän Olivia som jag träffade på Trainingschool & en skön tjej från Irland, AWESOME!
 
 

 
 
 
 

Happy 4th of July!

2012-07-06 @ 16:10:01

I förrgår firades 4th of July här i staterna, USA:s självständighetsdag! 

Åkte över till Frida på Staten Island för att fira med ett gäng andra svenska tjejer, vi hade knytis med massa god mat! Fina Frida hade fixat allt så bra, tusen tack till dig! 

Mot kvällen åkte vi in till Manhattan för att se de berömde fyrverkerierna från Macy´s! Det var inte så speciellt som jag hade trott men det kan bero på att vi stod en bit bort, men fint var det!

I går kväll blev det spontanbio med Matilda (vi har en biosalong 5 min från oss) vi såg TED, så sötrolig film! Gapskrattade mig igenom den, 5 av 5!

Just nu är det värmebölja i NYC, så hett ute.. Det är som att gå in i en vägg när man går ut! Ska strax iväg och hämta upp barnen på skolan & sen blir det hem för att ha fredagsmys med film & pizza!


 




Ha en fin fredag alla! 

 

 


Utomhusbio!

2012-07-03 @ 06:01:37

Hej alla underbara själar!

Kom nyss hem från en bio, inte vilken bio som helst utan en utomhusbio! Så häftigt, man kan inte annat än älska NYC!

Bryant Park

Old school, Wizard of Oz! 

Mitt fina sällskap!

 

PUSSSSSS

 


Baseball & Coney Island

2012-07-02 @ 04:59:17

Hade en härlig fredagkväll med Sara, vi möttes upp i Central Park för att sedan bege oss vidare till det otroligt stora Yankee stadium där Yankees mötte White Sox. Kan ju inte säga att jag och Sara förstod mycket av spelet men det var en fantastisk känsla att faktiskt få vara där & känna av stämningen och se den grymma arenan!

Söndagen har jag spenderat med Teresa på Coney Island stekandes i solen bland 100000 andra svettandes människor, proppat men det var skönt att få komma till stranden & svalka av sig i den här hettan, smälter bort inne i Manhattan..

I morgon väntar en ny arbetsvecka & på Onsdag är det 4th of July, det ser vi fram emot!

 

 

 

 


RSS 2.0