Påskpynt

2013-03-29 @ 16:23:42
Har haft två heldagar hemma med barnen så det har blivit en hel del pyssel, bland annat dessa snygga påskdekorationer!
 
Ha en fin påsk allihopa :) Jag kommer inleda min med Rebecca och Fiona ikväll på Finale!

A bite of Sweden

2013-03-29 @ 02:22:49
Sara och jag tog vara på fredag förmiddagen med ett besök på svenska fiket Konditori, ett litet hak som ligger på Lower East Side! De hade kanelbullar och chokladbollar, LYCKA! 

another friday night out in the city!

2013-03-28 @ 00:02:31
I fredags fick jag besök av kära Essie och Sara här på UES, blev ost, kex och vin! Efter några timmars tjejsnack hoppade vi in i taxin som tog oss till Greenhouse där svenska Jacob stod i dj-båset, vi träffade honom veckan innan på Marquee och inbjudna! Det var riktigt nice, vi var en gäng svennebananer som kom och supportade, super trevligt!! Efter det drog vi alla till Marquee och dansade i soffor och på bord tills stängning, ännu en lyckad utgång i nyc. 
 
Xx


Staten Island Mall

2013-03-26 @ 15:58:39

Dålig uppdatering här och jag har egentligen ingenting att skylla på, ni vet hur tiden går så snabbt när man är ledig.. Har bara tagit det lugnt under ledigheten, kikat Gossip Girl och hängt med kompisarna.

 

I början av veckan tog jag färjan över till Sara på Staten Island och vi åkte till SI mall och shoppade lite, fick med mig ett fint läppstift från YSL! Jag älskar verkligen att få åka bil, jag har ju fortfarande den där nyförälskelsen när jag kör och nu även när jag får åka med som passagerare eftersom det så sällan händer!

 

 











 

Wednesday!

2013-03-20 @ 19:38:00
 
Var på födelsedagsparty på våran vän Alvaros spanska restaurang där det självklart bjöds på tapas och sangria, sen drog vi vidare till Marquee och dansade lite! hihi
 
Vad annars? Tappade mina nycklar på springturen igår, sprang 6 km i CP och upptäckte att de var borta när jag kom tillbaka till lägenheten, var bara att ta ett varv till för att se om de låg kvar, klart de inte gjorde... Fick i alla fall 1,2 mil i benen! 

Idag har jag varit på mitt näst sista ap möte och nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan åka över till Staten Island och hälsa på min Saaaaaraaaaa!

Xx

KIDDOS

2013-03-19 @ 19:03:10

Igår var barnens första dag av Spring Break vilket innebär att jag jobbade heldag! Vi hade en dag fylld med aktivitet - vi gjorde bland annat våra egna påskägg, en nedräkningskedja till den nya au pairen som kommer i maj, gick till central park, lekplatsen osv :)

Idag åkte värdfamiljen till Mexico så nu är jag ledig i en heeeeel vecka, gött! 

 

 
Xx

soulsisters

2013-03-19 @ 01:17:39
New shoes/good friend/apt building/running in cp/yolo
 
Sagt hejdå till fina Elin som har lämnat oss för Sverige, hon är YOLO i ett nötskal... Åååh, du är så saknad soulsister!!

SUNDAY FUNDAY

2013-03-17 @ 16:26:55

 Förra söndagen gick jag, Essie och Sara till en mexikansk restaurang här på UES, jag kände mig extra äventyrlig och drog till med pannkakor (okej, jag är dålig på att testa nya saker). Efter brunchen så gick vi vidare till CP, där satte vi oss vid Wollmanrink och bara chillade i solen och efter det så gick vi vidare till Zara där vi skofrossade, vi måste ha spenderat minst 1 timme där.. Fick med mig två gobitar hem & dagen innan köpte jag mig ett par uggs, ett måste när man är här ju! (börjar få packångest, har minst 15 par skor här nu...)

 

Efter shoppingen åkte vi vidare till Highline i Meatpacking, har bara varit där 1 gång tidigare och det var när jag nyss hade kommit hit, herregud vad jag såg saker och ting annorlunda nu! Vi spanade för första gången in Meatpacking i dagsljuset, det var så kul och vi insåg hur nära alla ställen/klubbarna ligger varandra men vi ska alltid envisas med att ta taxi överallt! haha. Vi tog oss även en sväng på Chelsea Market, jätte gullit place som alla borde besöka! 

 

När vi gick förbi Highine ballroom så var det en stor folksamling där (skrikande tonårstjejer) så vi bestämde oss för att se vad den stora hysterin handlade om, ett band som heter Love In Motion var där (typ samma stuk som One Direction) Jag och Sara bestämmer oss för att gå vidare och vips så kommer massa skrikade tjejer emot oss då visade det sig att vi stod precis brevid en av bandmedlemmarna, haha. 

 

Denna söndag ska jag bara ta det lugnt, skypade nyss med mamma och pappa och nu blir det jogging i CP.


Ha en fortsatt fin söndag allihopa! 

 

Upper East
Central Park 
Googles huvudkontor
Coyote Ugly bar i Meatpacking (filmen med Tyra Banks)
Chelsea Market
High Line 
 

Dead Man Down

2013-03-15 @ 02:13:15
I lördags fick jag och Sara äntligen se filmen Dead Man Down som har min favorit Noomi Rapace i en av huvudrollerna! Inte nog med det utan Saras värdpappa är självaste filmproducenten vilekt innebär att Sara har hängt med under hela processen av skapandet av filmen och fick nu se slutprodukten, det var roligt att höra hur det var att vara med när allt spelades in osv! Filmen var spännande och helt klart sevärd! (Du skulle gilla den pappa) 

Kom nyss hem från skolan, ytterligare en intressant lektion.. Jag är så trött men har just suttit och kikat på massa träningsbilder och tvättbrädor, next up: gymmet! 

LOVE! 
 
 
 
 

Förälskad på nytt!

2013-03-13 @ 16:28:56
I lördags morse vaknade jag av att solen sken in genom draperierna, jag hade en sprängande huvudvärk sen kvällen innan och allt jag ville göra var att sova bort halva dagen.. Men då slog det mig (som det gör då och då) - här ligger jag med ca 60 dagar kvar i nyc vilket innebär att jag har ca 8 helger kvar som i sin tur betyder att jag har 16 lediga dagar kvar.. Det var bara att hoppa rätt upp, ta på sig solbrillorna, ta med sig boken och pallra sig till Central Park, satte mig vid utomhusfiket vid the boat pond och drack koffein för första gången på 2 månader, gottgott! De hade även ett live jazz band där och det toppades med en strålande sol, ni kan tänka er stämningen.. Jag blev förälskad på nytt!
 

MAGISK KVÄLL!

2013-03-11 @ 15:22:56

Hade en helt magiskt kväll i fredags, vi började på restaurangen EVR och sedan hade vi limmo ride som tog oss vidare till klubben Pink Elephant, efter några drinkar, skratt och dans så åkte vi till Boom Boom Room samt Le Bain!!! Ni som har läst Sofi Fahrmans böcker vet vad jag pratar om... Den gyllene kantarellen, utsikten, toaletterna med fönster från golv till tak, jag hoppade bokstavligen jämnfota därinne av lycka!

 

 
 
Xoxo


 

 

 

BILDER!

2013-03-08 @ 15:38:00
Lite bilder från veckan som har gått.. My everyday life - mac and cheese, playground, chocolate, kriga och självklart lite kärlek! 
 

Pizza time!

2013-03-07 @ 02:06:01

Det är alltid roligt att baka och laga mat med knottarna, i detta fall så smetade vi ut tomatsås och ost på en färdigbakad pizzabotten! Sååååå ambitiöst och kreativt, haha. 

 

Idag var lille Rye extra lovely:

R - Anna, do you want to know something?

Jag - What?
R - I love you
Jag - Aww, I love you 2!
R - I love you so much, you are so sweet and you sleep next to my when I’m falling asleep!

 

Ibland kan dom vara bra goa, drygt 2 månader kvar innan det är dags för mig att ge mig ut på nya äventyr, hur kommer detta gå? 

 

SHM update!

2013-03-06 @ 03:59:10
Swedish House Mafia går inte ens att beskriva med ord, jag tror jag till och med började gråta en skvätt under konserten... Så jäkla grymt var det!! BILDBOMB!!!
 

Foto/TOY

2013-03-03 @ 16:53:00

I torsdags var det dags för första lektionen i fotografi på Hunter Collage (den lokalen jag går i ligger mitt emot St. Judes som är med i Gossip Girl, lite roligt tycker jag då som är ett stort fan). Vi var en liten grupp på 6 kvinnor, alla så olika man kan bli tror jag men det gör det hela mycket mer intressant tycker jag, att se saker från deras perspektiv. Läraren körde pang på röbetan och jag var den första som fick ställa mig upp och beskriva bilder i olika slag, något jag kan tycka är lite svårt på Svenska till och med men jag klarade mig fint och jag är en lärdom rikare. Ser fram emot de kommande lektionerna!
Efter skolan sprang jag bokstavligen hem för att köra en raggardusch, sminka mig och sedan möta upp Sara för att äta middag på TOY, jag blev överraskad över mig själv, bara 10 minuter sen... TOY var en riktigt bra restaurang, bra underhållning och senare förvandlades hela stället till en klubb, champagnen flödade, musiken var grym, härligaste sällskapet i form av fina Sara Gottfridsson!!

Nu ska jag gå ner till gymmet och kötta, gå lite på stan och sedan är det dags för SHM, SO EXCITED!!!!!!! 

 

 

 

 


RSS 2.0