En pub någonstans...

2013-01-25 @ 16:59:17
Efter skridskoåkningen i söndags så gick jag och Frida runt lite här och var, vi slutade på en pub någonstans i nedre delarna av Manhattan. Vi gottade oss bra länge där inne och bara hängde och sen gick vi vidare till Soho för att göra lite rea-fynd. Det var min söndag det :) 
 
 
PUSSIS
 
 
 
 

Wollmanrink!

2013-01-24 @ 16:10:42
I söndags fick jag ytterligare en sak checkat av min bucketlist, ice skating på Wollmanrink i Central Park! Hade mitt CC möte där och min värdfamilj är alltid där på söndagar och glider runt så det var kul! Det var en magisk dag, solen strålade och himlen var blå. Det blev ingen vurpa för min eller Elins del, även fast vi var bra nära ett flertal gånger, go go!
 
 
Kram på er alla!

Saturday night!

2013-01-23 @ 17:17:03
I lördags blev det en favorit i repris, Lavo brunch och Phd med tjejerna! Lavo levererade som vanligt med bra musik och härliga människor! När jag kom till vårt bord så såg jag ett välkänt ansikte... Sen berättar Frida för mig att det är självaste Asia Nitollano som vann The search for the next doll med pussycat dolls, häftigt! Blev en tidig hemgång och sleepover hos mig med fina Frida. Det gör ont i mig att veta att det faktiskt var sista gången någonsin hon sov över här innan hon åker hem, jag är helt övertygad om att vi kommer ses i Sverige och vi smider framtida planer tillsammans :)

Nu ska jag bege mig ut i de -11 graderna för att hämta upp lillkillen!

Ha en underbar dag!!

Jag och Frida på Lavo!
Lavo brunch slutar alltid med att alla står på borden!
Fina Phd
Asia och Sophia!
Sen blev det en liten limmotur innan sängen! 

 

Promenad i Central Park!

2013-01-22 @ 16:26:37
Morgonprommis genom ett kalt och kallt Central Park, gick förbi Belvedere Castle som är ett gulligt litet slott som ligger i CPs hjärta. Gick från East Side över till West Side där jag vandrade de små gulliga gatorna där alla hus är i olika former och färger. Slutade med att jag hamnade i Riverside Park! Fick även till min förvåning se en Kopparbergs lastbil, om det var någonting jag inte trodde fanns här så var det Kopparbergs.. 
 
Ha en fin dag! Puss & kram
 
 

Barnkalas

2013-01-21 @ 17:02:33

Hej mina kära!
Har haft en fin helg som vanligt här i staterna, igår fyllde lille Rye 4 år! Firade honom i lördags med ett bowlingkalas på Bowlmor vid Times Square. Rye valde att bowla i ”Chinatown” där allt är inspirerat av China, det fanns även Times Square och Central Park att välja på, super häftigt! Det var jätte roligt, massa kids och god mat! 




Ha en underbar dag allihopa!














 

Bra start på dagen!

2013-01-18 @ 18:56:53
Jag har börjat läsa en bok som heter "The beauty detox solution" som är skriven av helsköna Kimberly Snyder! Det är ingen vanlig diet bok som handlar om snabba sätt att detoxa sin kropp utan det hon skriver om är en pågående detoxing som ska pågå varje dag livet ut, det finns olika grader man kan göra detta på och det är det råa som gäller, den mesta maten tappar massa vitaminer, enzymer och mineraler vid tillagning. Man får även tips om i vilken ordning man ska äta maten även fast man inte har en så hälsosam livstil så kan man göra den hälsosammare genom att äta i den rätta ordningen. Jag gillar boken och jag har i 2 veckors tid druckigt "The glowing green smoothie" Varje dag till frukost, en riktig bra start på dagen!

Efter min morgonsmoothie blev det en promenix med Elin i CP & snart blir det jobb!
 
Ingridienser (organiskt):
3,5 dl Vatten
1 huvud romansallad
Spinat, samma mängd som romansalladen
3 stavar selleri
1 äpple
1 päron 
1 banan
En halv pressad citron
 
Bon Appétit!
 
 
 
 




 

17 Januari, HIPP HIPP HURRA!

2013-01-18 @ 02:47:42
Idag har vi inte bara ett födelsedags"barn" utan två, grattis älskade pappa och storebror Johan, idag går mina tankar till er!  ♥ 
 
PUSS
 
 

En sån där dag..

2013-01-17 @ 02:26:27
Idag har jag en sån där dag då jag saknar alla där hemma extra mycket, min vistelse i Sverige känns inte verklig, som att det vore en otroligt fin dröm..Det roligaste var nog när jag kröp ner i en stor låda och farmor/farfar och mormor/morfar öppnade den, deras miner var oslagbara, mormor slängde igen lådan och farmor skrek som hon såg ett spöke! Lika när jag knackade på dörren hos Larsson, kändes overkligt att få krama om henne igen och träffa tjejerna, som att jag inte hade sett henne på hundra år men samtidigt så var det som vi hade träffats igår. Att få krama om mina fina bröder, bli ompysslad av pappa och mamma och mysa med kusinerna, det var härligt det! 
 
Anna in a box!
Bästa farfar Bertil och farmor Helmie!
två utav mina kramgoa bröder!
Fastrar, kära mor och massa julmat!!
Min långa "lilla" kusin som alla tror är äldre än mig!
Två fina vänner!
Haha, jag älskar denna bild! 
 

Strolling in Manhattan with my dear friend.

2013-01-15 @ 16:34:00
I söndags strosade jag och Elena runt här på Manhattan, vi gick från Upper East till Upper West och downtown till 34th street. Vi spande in platser från min absoluta favoritserie - gossip girl! Elena är ju en Victoria Secret fantast så vi hämnade på två affärer och köpte på mig en hel del saker på deras super rea. Fick med mig 3 tröjor, 2 pyjamaser, 2 bhar och en strand jumpsuit för endast 715 kr!
 
St jude's for boys, en av gossip girls skolor!
Blairs apt building! hihi
Elena vid Jacqueline Kennedy reservoir!
Vickans hemligheter!
34th street!
 
 
Ha en fin dag mina vänner!
 

SATURDAY - Lavo, Phd, Hurricane and Riff raff!

2013-01-14 @ 17:10:53
Hade en fullspäckad lördag med mina fina vänner som startades med brunch på Lavo, min första och det var så lyckat. De hade god mat, bra musik och en härlig omgivning! Efter några timmar där hade vi en limmo som tog oss till Phd som är en takterass med en fantastisk utsikt över Manhattan. Det blev dinner på Hurricane som har världens bästa mat, jag dreglar nu när jag skriver om den.. Sen avslutade vi på Riff raff's på hörnet! 
 
 
Xoxo!

CUPCAKES

2013-01-12 @ 02:40:48

När jag var hemma i Svealand fick jag spendera en helkväll med mina älskade kusiner på mästersmedsvägen, vi gjorde något annat som jag också älskar i matväg, cupcakes! Kolla va grymma vi är!! 

 

 
 
Xx

2013-01-10 @ 17:18:53

TACK MINA BÄSTA!

2013-01-09 @ 16:20:00

Måste säga tusen tack för alla korten jag har fått till jul och nyår, betyder otroligt mycket!!  


+++

2013-01-08 @ 16:11:16
Kära Olivia kom ju till City för att fira nyår, hon stod innanför dörren när jag kom tillbaka från Sverige, blev gladare än gladast! Efter att ha catchat upp lite så kom bästa Elena och Frida över och vi hade pregame här hemma innan vi gick till Lavo, jag var en trött med glad tjej då jag fick umgås med mina fina tjejer!
 

LOVE LOVE LOVE!
 

MY New Years Eve

2013-01-08 @ 01:37:00

Dagen började med skridskoåkning på Rockafellercenter iceskating rink med ett gäng fina tjejer, piruetter och onda fötter.  Alla tjejer fixade sig nyårsfina hemma hos mig på Upper East och sedan åt vi en super god hemlagad middag, potatisgratäng ala Olvia och Anna special, Fläskfilé/lax grilled by Johanna och Sara, toppat med beasås, MUMS, en dröm för alla Svenskar här! Efter mycket krångel med klubben vi skulle gå på beslöt vi oss att gå på playhouse, även fast starten på 2013 inte blev som vi riktigt hade tänkt oss så hade vi en himlans bra kväll i alla fall! 

 

Kram från en sängstrandad tjej..

 

 


Mer jul!

2013-01-05 @ 14:51:10
Innan jul blev det en massa pyssel med pojkarna, pepparkaksbak och vi tjejer träffades för julklappsbyte över brunch i Soho, fick med mig ett superfint nagellack, Sara och jag hade köpt samma så jag fick samma present som jag själv hade köpt, haha. Kammade även hem ett par glammiga rosettörhängen! 

Pyssel
Pepparkakor!
Julklappsbrunch! 
 
 
XOXO!
 
 

Kommer ni ihåg mig?

2013-01-05 @ 04:46:00

Nu ska jag äntligen uppdatera er lite om vad som har hänt sen senast, jag har haft fullt upp och sen så bestämde sig internet att sluta fungera, har haft 3 dagars abstinens och det visar sig att vara det vanliga "dra ut kabeln, vänta 10 sekunder och stoppa tillbaka den igen" problemet...yey. 

Som ni har sett så fick fira jul hemma hos min familj i Sverige! En morgon ca 3 veckor innan julafton så berättar min värdmamma att de kan ta ledigt ett par dagar så jag kan åka hem till Sverige över jul, jag tackar för deras erbjudande men säger att jag inte har råd och hon utbrister - men det är våran julkapp till dig! Kunde inte göra annat än att skrika rätt ut  av glädje, bästa julklappen någonsin. Anlände på svensk mark på julaftonsmorgonen där mamma, pappa och Erik kom för att hämta upp, ingen förutom dom visste att jag skulle komma så överraskade resten av familjen, släkten och vännerna. Hade 5 fina dagar innan det var dags för mig att åka tillbaka till NYC igen, mitt andra hem! 

Sedan nyårsdagen har jag legat sjuk och har nästan gått nuts, har svårt att slappna av, mycket tankar som far fram och tillbaka. Nu ska jag i alla fall få besök av goa Frida, vi ska kosa med mat, film och snack! 

Kram på er!




 

 


 

RSS 2.0