True

2013-02-28 @ 15:36:30

Sushi samba och Fika.

2013-02-27 @ 16:24:35
Jag och Elin hade en riktig fetto dag här om dagen och jag fick både prova på Sushi Samba och FIKA för första gången, ÄNTLIGEN säger jag bara. Sushi Samba hade den mest otroliga sushin, prövade en med sötpotatis, så himlans gott! Om jag kunde så skulle jag äta sushi till frukost, lunch och middag! FIKA är ju roligt för att vi är Svenskar och Semlan var så efterlängtad, trodde jag skulle bli utan i år! 
 
Idag vill jag sända en extra stor kram till min farmor, farfar, mormor och morfar! Saknar er.. 


 

24 FEB!!

2013-02-24 @ 21:30:00

Sitter just nu på Starbucks och har blivit bjuden icetea för jag har så ”vackra ögon”, bara tacka och ta emot, hihi! Det har blivit en del utgångar den senaste 2 veckorna, närmare exakt tre! Två gånger på Santos, Jane bar & på Marquee! Efterlängtade Olivia kom och hälsade på igår, alltid så härligt att träffa henne! I övrigt så börjar NYC bli varmare nu, har börjat använda skinnjackan igen, älskar när man får dessa vårkänslor! Nu ska jag jobba ett par timmar sen ska jag catcha up med Sara och Elin. Ha en fin dag allihopa! 

 

 
 
 

alla ❤-dag

2013-02-22 @ 16:16:10
Hej alla hjärtan! 
Hoppas ni alla hade en fin alla ❤-dag förra torsdagen, jag hade ju tur som hade bästa sällskapet från Sverige!
I America är alla hjärtans dag en väldigt stor högtid, vi hade hela lägenheten dekorerad och barnen skrev kort till alla i sin klass. Jag fick en fin present med massa Choklad & nagellack, de är så otroligt snälla! Överraskade Fannie med Pankaksfrukost och på kvällen gick vi till Gina och mös till det med god mat och en drink. 
 
Xoxo
 

En "Grabbig" tjejkväll!

2013-02-21 @ 01:58:27
Som rubriken lyder så hade jag och Fannie en riktig "grabbig" tjejkväll här om veckan (försöker fortfarande ta igen allt jag missat). Vi stannade på Shake Shack där vi tog en bira och en burgare och sedan blev det MADISON SQUARE GARDEN för att kolla på NHL matchen Rangers vs. Tampa Bay Lightning. Att bara vara på arenan har varit med på min bucketlist och att få se självaste Rangers var en dröm som gick i uppfyllelse! (Satt mest och kolla på Henke om jag ska vara ärlig) hihi. Trycket där inne var sjukt, supportrarna went wild, LETS GO RANGERS!! Kan ju sammanfatta hela upplevelsen med ett ord: MAGISKT! 
 
 
XOXO
 
 
 
 

A snowy day in Central Park!

2013-02-18 @ 18:36:54
Bloggen hänger inte riktigt med i livet just nu! Nu har Fannie åkt hem till Sverige igen och hon är bra saknad, de 14 dagarna bara sprang iväg.. Idag är det Presidents Day vilket innebär att de flesta Amerikanarna är lediga så jag är ledig idag, Reece fyller 7 så vi ska fira honom, han har blivit så otroligt stor på 9 månader! Bjuder på lite bilder från en snöig dag i Central Park efter Nemo var här, så otroligt vad de uppskattade lite snö, de vuxna var minst lika exalterade som barnen så gulligt!
 
Ha en fin dag!
 
 

So long, partners...

2013-02-13 @ 17:11:01
Nu har jag sagt hejdå till två utav mina närmaste vänner här som åker hem till Sverige, fina Frida och Elena.. Otroligt hur nära man kan komma varandra på sådan kort tid. Vi har gjort så mycket roligt och galet tillsammans och mina bästa minnen härifrån inkluderar dom! Ser fram emot att att resa runt i Svecia och hälsa på dom till sommaren! LOVE U GUYS, BIG TIME!



VAPIANO!

2013-02-12 @ 17:14:58

Mitt i Nemo-kaoset så beslöt vi oss att gå på Vapiano vid Union Square, för oss Svennar var ju denna snöstorm en piece of cake! Min första gång där och jag kan definitivt säga att jag kommer gå tillbaka, atmosfären var härlig, nice inredning, god mat och bra priser. Idag har Fannie varit här i 11 dagar, dagarna bara flyger förbi när man har roligt.. Kommer bli jobbigt och tomt när hon åker hem på fredag, att få träffa någon hemmifrån har fått mig att sakna alla där hemma mycket mer.. Det är så svårt att förklara hur det känns när man vill hem men samtidigt inte.. Har 92 dagar kvar tills jag åker till San fransico, Los Angeles, Las Vegas och Hawaii, det har jag glömt berätta va!? Nu är det i alla fall bokat och det kommer bli så OSLAGBART!!! 

 



 
 

What happens in China town..

2013-02-12 @ 05:09:57
Fannie och jag drog till China town + little Italy här om dagen och spanade runt lite, varje gång jag är där så förundras jag över hur de har kunnat bygga upp detta ställe, känns som du har lämnat NYC för en stund. Allt är på Kinesiska och för mesta dels så är det bara Asiater där (förrutom turisterna då), tycker det är riktigt kul! Vi åt också på restaurangen Shanghai, mumma! Nemo drog in över stan denna dag så det blev massa shopping för oss på Macys och Vickan.. 
 
Sådär lagomt snygga....
 
PUSSSIS

Alice's Tea Cup.

2013-02-10 @ 17:16:40
Jag och Fannie gick och åt brunch på  det välomtalade Alice's Tea Cup här om dagen och jag blev inte besviken! Hela konceptet med Alice i underlandet är ju så himlans mysigt, vi hade en varin te kanna och inredningen var roligt ihoppolockad då ingenting var likt det andra. Kändisar som Suri Cruise och hennes mamma Katie Holmes brukar gå hit och även några Vickan modellar har blivit spottade på detta ställe! På kvällen tog jag med Fannie till storfavoriten 16 handles med frysen yoghurt med massa gotta på, hamnade henne varmt om hjärtat också. 
 
 
 

Wednesday!

2013-02-09 @ 18:01:51
I onsdags kväll efter jag slutat så åkte vi till otroligt vackra Grand Central och kikade runt, vi gick förbi the public library som är New Yorks största bibliotek, vi gick in på NHL shoppen och införskaffade oss tröjor till söndagens Rangers match, vi posade framför LOVE skylten, tog oss en vända förbi Ferrari butiken och sen såg vi även när de spelade in nyheterna vid Rockafeller Center, det var ganska häftigt! 
 
Just nu ligger Fannie och jag och knaprar M&M's i varsin säng och bara tar det lugnt, blir strax en vända i snöiga Central Park och sen vankas det jobb. 
 
 
PUSS!
 
 
 

Magnolia!

2013-02-06 @ 04:48:05

Ligger nerbäddad i sängen efter en lång arbetsdag följ med en promenad till UWS med Fannie för att lite frosseri i Cupcakes på Magnolia. Både Fannie och jag försöker vara nyttiga men hittills har det inte gått så bra, men är man i Amerikat så måste man ju pröva på allt! Vi gick igenom Central Park, förbi The museeum of natrual history och The METs trappor, mys kväll! Känns nästan som att vi är tillbaka i Böle, eller kanske inte.. hihi.

 

Nu är det bedtime för min del, kram från en trött tjej!

 

 


Times square by night!

2013-02-05 @ 23:47:18

Hej mina älsklingar där hemma!

 

Igår efter jobbet så drog jag och Fannie till Times Square och turistade lite. Det ända positiva med att det är så kallt är att det är så lite folk där. Blev en runda på Forever21 och fick med mig en del gobitar hem, hade en jätte mysig kväll med min kära vän! 

 

 


Sunday in the city!

2013-02-04 @ 04:55:33
Idag besökte jag och Fannie Ground Zero, första gången för oss båda och det var verkligen ett känsloladdat besök. Minnesplatsen var verkligen så vacker, designen var magnefik! Man fick sig en riktig tankeställare efter att ha varit där.. Drygt 3000 människor dog i samband med terrorattacken, den älsta var 85 och den yngsta 2... 
Efter Ground Zero blev det lunch på ett mysigt litet indiskt hak som hade så god mat sedan bar det av till Century 21 för lite shopping, epic fail på mig som hittade ett par assnygga solbrillor som senare visade sig vara läsglasögon... Haha. 
Vi hann även med att ta Staten Island färjan för att kika på Frihetsgudinnan och sedan mer shopping i Soho. Nu ska jag hoppa i sängen, i morgon vankas det ny arbetsvecka.

PUSS!
 

SATURDAY +++

2013-02-04 @ 02:50:33

+ Det blev att krossa Brooklyn bridge på förmiddagen för Fannie och mig så nu kan jag äntligen krossa av det på min bucketlist, hurra! 

+ På kvällskvisten åkte vi upp 70 våningar upp i Top Of The Rock och kollade på den helt underbara utsikten över Manhattan. 

+ Ett besök på efterlängtade The Standard Grill och åt fantastiskt god mat och fick oss en rejäl sockerkick när vi avslutade med ”The deal closer” som är en stor chokladpudding med grädde och riven choklad på toppen som man äter med slickepottar, kan ju inte säga annat än MUMS! 

Kärlek till er!


Oh snap...

2013-02-03 @ 06:40:21
Här har jag mycket att ta igen! Vart ska jag börja.. Veckorna har rullat på som vanligt och jag har träffat tjejerna på helgerna, har blivit både Phd, SL, Lavo (när chainsmokers spelade & vi var uppe i båset, wooooooheeeo) och Club Maiden (Jacobs och Axels lägenhet) för graduation/födelsedags fest, riktiga roliga utgångar! 

Nu är min fina barndomsvän Fannie äntligen här och ska spendera 14 dagar med mig i staden som aldrig sover, ojoj, hur ska detta gå? MEGA KUL!
 
SL!
Club Maiden med fin inredning och egen dj!
Lavo med the chainsmokers! 

 
 


Puss & Natti!

RSS 2.0