Good morning America - Heeeey LMFAO!

2012-06-29 @ 17:23:13

Kl är 11 på förmiddagen och jag har redan checkat av en konsert på morgonen, skulle kanske inte kalla det konsert, LMFAO uppträdde 3 låtar för Good morning America! LMFAO grabbarna gjorde dock inte sitt bästa framträdande men hade fint sällskap och riktigt bra platser så man hänger inte läpp för de inte! Drog vidare & åt frukost med Matilda utan h och Paulina. Nu blir det lite jobb och i kväll vankas det baseball, Yankees mot White Sox, hurra för fredag! 

 

 

 


Oklahoma, I'm in love!

2012-06-25 @ 16:20:38

Tillbaka i det stora äpplet efter en en semestervecka i Oklahoma med värdfamiljen, den delen av Oklahoma jag fick se var fantastisk, vi bodde i min värdmammas föräldrars Lake house, vilket definitivt inte är den delen som betecknar det ”typiska” platta Oklahoma med trailerhus och massa ödemark.. Kan inte säga annat än att jag blev förälskad.. Utsikten, läget, området, sjön, maten, dialekten, det var oslagbart! Även fast jag tycker om pulsen i NYC så mycket så kommer jag nog föralltid vara något av en bondjänta på insidan.. 

Fick träffa en stor del av min värdmammas släkt & vänner vilket var super kul, allt var verkligen ”the American way”. Vi spenderade dagarna på sjön i deras Yacht, badade, åt en massa mat och kakor (hej 3 kg)! De tyckte att det var väldans kul att fira midsommar, vi gjorde kransar, dansade runt ett träd (skulle föreställa midsommarstången) och skålade till en av de två snapsvisorna jag kunde.. 

 

Nedan kommer en drös med blandade bilder från Oklahoma!

 


Världens största McDonald's finns i Oklahoma! 

Det enda utestället som fanns i närheten! Känner en viss likhet till Ockelbo..

Utsikten från huset! Hur underbart?


 

En del av den dagliga frukosten, pankakorna fattas!

'

Båten

Looney tunes ranch, ja vad ska jag säga.. Första gången jag åkte förbi detta ställe höll jag på att få hjärtslag, jag var ensam med barnen och trodde att jag hade hamnat i skräckfilmen house of wax när jag såg alla vaxdockor.. 

 

 

 

 

 

 


Oklahoma

2012-06-19 @ 04:34:19

Hey y'all!
Befinner mig just nu i Oklahoma & nu ar det inte lilla byn jag pratar om utan den akta varan, the real deal! Blir daligt med uppdatering harifran men lovar att beratta allt om vad Oklahoma hade att erbjuda nar jag kommer tillbaka till NYC pa sondag!


Victoria Gardens & Au Pair möte!

2012-06-16 @ 06:51:49

Dagens arbetsdag bestod av några timmar tillsammans med värdmamman & barnen på Victoria Gardens som är ett nöjesfält för barn i Central Park! Vi löpte amok där inne, kul var det!

När vi kom hem var det bara att hoppa in i duschen och sen var det dags att dra vidare till mitt första au pair möte, trevlig att träffa massa andra au pairer, upptäckte att vi är en hel drös Svenskar här i NYC, det gillar vi! Efter mötet drog ett gäng vidare till Shake Shack och åt tillsammans!

Kom nyss hem & när jag klev in i mitt rum så låg ett fint paket på sängen med ett kort, det var från min värdmamma, hon gratulerade mig till att ha klarat min första månad i staterna,  hon skrev att hon uppskattade mitt arbete & att hon är glad att ha mig här.. Det värmer verkligen att hon lägger ner så mycket tid & energi på mig, det får mig att vilja ge så mycket tillbaka, what goes around comes around!


Min första månad har gått väldans fort men samtidigt så sakta.. För varje dag blir jag mer förälskad i New York, det är helt fantastisk, LOVE IT!

 

Donald Trump, vilken entreprenör!

Fick en gullig väska!

 

Nu är det sova som gäller. Puss & godnatt!

 


SKYPIS

2012-06-13 @ 02:59:54


 

Pratade nyss med denna stjärna över skype eller ska jag säga skejp, hihi! Blev 1000 gånger mer peppad att verkligen ge allt här!

 

Tuff dag idag men i morgon är det en ny dag med nya möjligheter..

 

Miljoner pussar & kramar till er där hemma!


MOVIE!

2012-06-12 @ 01:48:25
NU: Bio med Mathilda, den goa göteborgaren!

Mår förövrigt mycket bättre idag, har varit så hängig de senaste dagarna men som tur är så är det inte strep throat utan bara en vanlig förkylning..
L8TR!
PÖSS!

The Metropolitan Museum of Art

2012-06-10 @ 06:59:56

Trots sjukdom beslutade jag mig för att ta vara på dagen & ledigheten så gått jag kunde, spenderade största delen av dagen på The Met (The Metropolitan Museum of Art) som är en av världens mest betydelsefulla konstmuseer, där hittar man över två miljoner konststycken. Jag är inte speciellt konstintresserad men The Met måste upplevas! Det första jag gjorde var att kolla på Schiaperelli and Prada: Impossible Conversations. Där fick man bland annat se skor, kläder & hattar som de har designat genom tiderna, på väggarna rullade filmer på dessa två italienska kvinnor varvat med citat, det var verkligen intressant att få djupare förståelse i deras kreationer!

Efter det gjorde jag ett tappert försök att hitta själv där inne men jag gav upp ganska snabbt, the met är alldeles för stort för att upplevas på en dag... Fick bli en guidad tur som visade museets ”highlights”. Detta var också intressant, mycket roligare än när man går runt själv och läser!


(Ps. Joline, du hade gått bananas där inne Ds.) ;)

Efter jag kom hem gick jag, kidsen & värdföräldrarna ut och åt på en mysig restaurang här efter gatan sedan avslutade vi med lite frozen yoghurt från 16 handels, min nya kärlek, MUMS!














 


PUSSSSSSSSSS!



 


Strep throat

2012-06-09 @ 06:17:38

HELLO SWEETHEARTS!

 

Ligger just nu halvt utslagen i sängen med ett tungt huvud och en ond hals & som grädde på moset har jag just fulgråtit floder.. Kollade nyss på Simon & Ekarna, var en fin film men inte det bästa jag sett, men tydligen berörande nog att framkalla fulgråt, skyller på att jag är sjuk & extra känslig!

 

Den äldsta pojken har dragit med sig strep throat hem från skolan, lillen och värdföräldrarna har insjuknat och jag är näste man på tur.. eller kvinna, aja, saksamma! Helgen kommer förmodligen spenderas i sängen, värdelöst! Jag blir så rastlös här, det finns så mycket jag vill se & göra.. Får nörda Big bang theory, det är rätt okej ändå.. 



Fredagsmys!

Avslutar med en söt bild på Lisa från promenaden igår!

 

Pussssselipuss


TACK ALLA UNDERBARA!

2012-06-07 @ 05:10:01

Tusen tack alla underbara själar som skickade födelsedagskort till mig, fick dem igår!



 

MILJONER PUSSAR & KRAMAR TILL ER, NI ÄR BÄST!




4 JUNI 2012!

2012-06-05 @ 05:09:40

Go kväll!

Idag har jag haft en lång arbetsdag.. Jobbar vanligtvis mellan 8.00-18.00 måndag till fredag & är ledig på helgerna! Den äldsta går i skolan från 8.00 till 15.30 mån-fre, i bland lite längre & lill pojken går i skolan på tisdagar & torsdagar mellan 9.00 till 11.30! Men i morgon är det hans sista dag & nästa vecka börjar summercamp & då är han på camp måndag-fredag i 2,5 timme varje dag! Älskar mitt schema, att alltid veta när man jobbar & att ha helgerna lediga är UNDERBART.


Efter jobbet (hmmm, känns konstigt att kalla det jobb, känns mer som en slags livsstil) idag har jag inte gjort så mycket, strosat runt på gatan här nedanför & köpt lite småsaker och sen blev det ett träningspass. Ska försöka träna regelbundet, jag mår så mycket bättre & blir piggare! (och för att jag inte ska rulla fram när jag kommer hem) hehe.. Ska börja springa i Central Park också tänkte jag, hur härligt är inte det!?




Fick det här fina träningslinnet av min värdmamma idag!


Over and out,
Puss & natti..


HAPPY B-DAY TO ME!

2012-06-04 @ 03:33:15

Hej alla fina!

Ledsen för så dålig uppdatering, man har varit så mycket de här senaste dagarna!

 

Igår var det min födelsedag, 20 år, HURRA för mig själv! Saknade givetvis min familj extra mycket igår men hade riktigt fin födelsedag här i staterna! På morgonen hade vi paketöppning, fick så mycket fina saker av värdfamiljen.. Fick bland annat biljetter till Blue man group som jag och goa Anna G gick på samma dag, det var verkligen så himla häftigt!! Går inte att beskriva med ord.. Fick också ett par biljetter till en Yankees match (YEEEEY!!), en berlock från tiffany & co, presentkort, ett paraply & nagellack! Fick även blombud från min fantastiska familj & släkt hemma i Sverige, blev verkligen så glad :)

 

På kvällen åkte jag över till Staten Island där fina Sara hade förfest för ett gäng härliga svenska tjejer, att komma dit var lättare sagt en gjort... Men det är en annan historia. Efter det drog vi in till City och gick ut, amazing!

Idag mötte jag upp Sara & hennes kompisar från Sverige för att utforska NYC lite mer, vi gick till den svenska godisaffären Sockerbit och sen gick vi till High Line, vilket är en gammal tågräls som de har byggt om till en fin promenadwalk med fik, solbänkar & fina blommor!

 

Kvällen har bjudit på mormors köttbullar och amerikansk tårta, mys!

Nu tänkte jag hoppa i säng för jag sov bara några ynka timmar i natt, i morgon börjar en ny arbetsvecka..

PUSSSSSS & KRAM


Blommor & ballonger från värdfamiljen!

Blommor från min älskade familj!

Födelsedags cupcake från söta Anna G!

BLUE MAN GROUP

"I can sail without wind, I can row without oars, but I cannot part from my friend without tears."

Sockerbit!

Kära Kusin vitamin, du hade rätt.. Jag är helt fängslad!!

Konsert med äldsta pojkens skola!

Sagostund på Barns & Noble

 


RSS 2.0