Goodybag!

2012-09-19 @ 16:01:00
Imorse när jag vaknade upp stod en goodybag och väntade på mig utanför dörren, Kat och Gib var på party igår och fick med sig två hem och eftersom min värdpappa inte sminkar sig, är speciellt förtjust i rosa, bär tjejparfym eller använder sig av man purses gav de den ena till mig, super snällt! 






Söndags chill i Central Park.

2012-09-19 @ 00:32:59
Hade söndags chill i Central Park med dessa fina svenskor och sedan gottade vi oss med det bästa, frozen youghurt från 16 handles! 
 


Puss och kram!


 
 

Roller jams.

2012-09-18 @ 02:20:26

Go´kväll allihopa!

Glömde att berätta om min lördag för er, jag och en hel drös med svenska au pairer åkte över till Staten Island för att ha en riktig tjejkväll på ett varsit par roller jams på fötterna! Jag hade obeskrivligt roligt och väldigt ont i fötterna när jag åkte därifrån inpå småtimmarna. Tack alla underbara tjejer för en oförglömlig kväll!

 











NYFW!

2012-09-17 @ 02:01:14

Ledsen kompisar....Jag vet, samma gamla visa, nu var det längesen! Hänt en hel del sen jag skrev här senast. NYFW var ju som sagt in town så hängde i Lincoln Center ytterligare en dag, då fick jag span på både Paris & Nickey Hilton samt Jay Manuel. Man förvånas över hur mänskliga dessa människor är, de består av kött & blod precis som du och jag. Jag och Matilda blev fotade av lite streetfotografer även denna gång, så kul! 



Ap dålig bild men såhär nära stod vi!!


Pusss och kram!

 
 

Vackra Central Park

2012-09-11 @ 03:25:08


















New Canaan, Connecticut

2012-09-09 @ 05:57:07

Gårdagen och förmiddagen spenderades i som rubriken lyder - New Canaan, Connecticut (ytterligare en delstat avcheckat på min lista, yeey) Mina värdpäron var bjudna på middag så jag och barnen åkte till farföräldrarna för att spendera natten i deras casa. Området de bor på är så vackert så man tappar andan, allt har verkligen den amerikanska touchen också, glömde min kamera så ni får nöja er med tre halvrisiga mobilbilder! Tog tåget tillbaka i morse, var ett riktigt Harry Potter tåg, de körde på oldfashion med konduktör - TICKETS PLEASE!! Hihi, älskart! Blev så inspirerad så ikväll degade jag i soffan framför ingen mindre än Harry Potter själv, mer orkade jag inte göra av dagen.

Pusselipuss på er alla!  

 






En nice tisdag i New York!

2012-09-06 @ 19:41:25
Efter gårdagens jobb som bestod av ett besök på Guggenheim museem med barnen så träffade jag upp Matilda för att dra till Lincoln Center för att spana lite utanför 9TH ANNUAL STYLE AWARDS som var det andra eventet för  fashion week, där bland annat Elin Kling hängde igår. Hela staden löper amok nu under fashion week. Känner att jag bor på det perfekta stället för att ta del av allt detta, kändisar överrallt! Matilda och jag stötte ihop med Ed Westwick (Chuck Bass från Gossipgirl) Tyvärr så var jag personen bakom kameran istället för framför, men matilda hann få ett foto innan han kilade in men jag är en stolt fotograf. hihi. Men jag är inte allt för ledsen för jag fick också ta del av att stå framför kameror då en fotograf kom fram och fråga om jag ville vara med i hennes klippfilm med massa outfits streetstyle från fashion week och sen kom en fotograf fram och tyckte om min kjol så jag fick agera modell även då, sprang i trapporna fram och tillbaka, sjuuuuuuuuuukt nice! 
 

Utanför mitt fönster på Upper East, reality show! 


Lincoln Center


Ed Ed Ed!!!


Till klippfilmen! 



LOVE THIS LIFE!

WHAT HAPPENS IN MIAMI....

2012-09-05 @ 04:09:49

Sitter just nu i min säng halvdöd och diggar musik och känner mig jäkligt glad på livet, har haft väääääääääääärldens underbaraste weekend i Miami med Sara och Olivia, heltokig i de tjejerna! Jag är kär i den staden, inte sista gången jag vistades där kan jag säga. Går inte ens och förklara hur guld det var, jag har skrattat mig till magkramp miljontals gånger under de här dagarna, alla galna saker som hände och alla sjuka ställen vi har vart på.. Sitter just nu och fnissar lite halvt när jag tänker tillbaka på det, kommer leva på detta livet ut! 

 

Om 22 dagar kommer min älskade mamma, mormor, Hanna och Sarah hit på besök, känner verkligen att jag lever just nu! 

 

Kramar på er! 





Mer bilder kommer!



























 
 
 

RSS 2.0