SWEET GINGERBREAD.

2012-11-29 @ 16:01:34

Jag och lille R beslöt oss för att julbaka lite, en bamse pepparkakspojke!  Vi har läst en och samma bok varje dag sedan ca 2 månader tillbaka om en pepparkakspojke som blev levande och sprang iväg från sin skapare. Lillen ville inte att det skulle hända så han beslöt sig helt enkelt för att äta upp hans ben så snabbt som möjligt... Sweetie! 

 

 

 

I FORGOT TO TELL YOU ABOUT HALLOWEEN (HELLOWEEN)!!

2012-11-28 @ 15:57:17

Ja, Halloween blev ju inte alls som jag hade tänkt mig, typ höjdpunkten på året!! Jag hade en Katy Perry utstyrsel och var redo att rocka loss men istället blev det en riktig flopp tack vare Sandy och ingen utgång då tjejerna inte kunde ta sig över från Staten Island till Manhattan... Bara för att strö lite salt på såren så fick vi reda på att självaste Jay-Z och Beyonce var på klubben vi skulle på.. Säger bara ett ord.. BITTER!!

 

Aja, lite fina stunder fick man trots allt.. Amerikanare går verkligen in för Halloween så det har varit mycket fina dekorationer, barnen och jag pimpade pumpor och sprang fram och tillbaka på Manhattans gator för lite bus eller godis.


Ha en fin dag allihopa!

 

 


OKLAHOMA UPDATE!

2012-11-27 @ 16:31:09

Förra veckan spenderade jag i Oklahoma City samt ranchen uppe i norr med min värdfamilia. Kan bara beskriva denna resa med massa +! Fick uppleva Walmart (haha), åka i priority access, möta en stor del av släkten som är äkta amerikanare, fira min första thanksgiving, se min första skunk, lukta skunk, underbar omgivning, köra ranger, mysa framför bonfires, rida, äta massvis, se en ljusshow, hoppa på höbalar,  kasta hästskor som i Vilda Western och massa mer! 

 

 BILDBOMB!!
 

Weekend in Washington DC

2012-11-26 @ 15:53:26

Förra helgen åkte jag och mina två av mina underbaringar till Washington DC för att spana in huvudstadens utbud, kan ju inte annat än att bli lyckat när jag har tjejerna med mig! Vi besökte en hel del monument och även vita huset. Det är verkligen så häftigt att få se alla dessa storslagna byggnader med egna ögon och inte genom en bok/tv. 

 

På lördagkvällen slog vi ner oss i The cheesecake factorys bar med en varsin moijto (kan vara den godaste jag någonsin druckit) Därefter blev det även middag, sååååååååå gott och prisvärt! Påvägen hem till Hotellet åkte vi fel, hur många Hilton hotell finns det i DC liksom? Tydligen ganska många.... Efter en god natts sömn begav vi oss till mysiga Georgetown där blev det Cupcakes och lite shopping innan hemfärd. En lyckad helg helt enkelt!  

 

Vita huset!
The Washington monument!
Word War 2 memorial! 
Svennarna!
The vietnam veterans memorial 
The memorial of Abraham Lincoln!
Martin Luther King Jr Memorial 
Pentagon
The cheesecake factory 
Georgetowns mysiga gator!
& självfallet så blev det Cupcakes från Georgetown cupcakes som förövrigt är med i Tv- serien DC CUPCAKES!

 

PUSSEN! 

 

I'm back!!

2012-11-26 @ 03:07:33

Då är jag tillbaka i NY efter en hel del resande fram och tillbaka. Är nyss hemkommen från Oklahoma där jag har fått uppleva allt från OKs Citys ”fartfyllda” nattliv till ranchlivet uppe i Norra OK! Inte nog med det, jag har även spenderat en weekend i USAs Capitol City, Washington DC. Här ligger man inte på latsidan inte, för if you snooze u lose.

Fast å andra sidan, ibland kan det vara riktigt gott med lite snooze, vilket jag tänkte göra just nu i sällskap av Gossipgirl! (beroende)

I morgon får ni höra mer om mina resor och sen så ska jag också droppa nyheten om min nya livsstil, kan det bli mer spännande? Keep your eyes open... hihi. 

 

In Oklahoma City!

2012-11-21 @ 15:10:00
Har varit händelserika dagar på senaste tiden, en Washington tripp, comedy show och nu Oklahoma City för Thanksgiving, berättar mer om allt när jag kommer hem på söndag!
 
Haben fin vecka allihopa! 

MY LAST 2 DAYS WITH THE BOYZ!!

2012-11-16 @ 04:26:00
De två senaste dagarna har vi bland annat:
haft playdates! 
Hängt i parken och på en del lekplatser! 
Gått på puppetshow på the Swedish cottage marionette theatre!

184 days in the states!

2012-11-15 @ 03:43:10
Idag är det den 14 november och detta innebär för mig en milestone i mitt år här i staterna, ett halvår har passerat sedan jag för första gången satte min fot här. Kan inte säga annat än att jag är super lycklig över mitt beslut att komma hit. Jag har fått uppleva så mycket, på gott och ont! Jag har utökat min familj, fått vänner för livet, sett och upplevt saker som jag bara kunde drömma om, allt detta får mig att växa och se saker och ting lite klarare. Känns som jag har jobbat mig upp för att nå peaken på 184 dagar och nu kommer jag istället räka ner dagarna tills det är dags för hemfärd. Mina sista 7 månader kommer bli minst lika bra som mina första 6, om inte bättre, det ska jag se till!! 
 
Idag saknar jag min familj exta mycket, ni finns alltid med mig i tankarna!! 
 

Puss på er alla! 
 
 

MY WEEKEND!

2012-11-13 @ 17:23:01

Hejhå, här kommer lite trötta hälsningar från soffan på Upper East, sitter just nu och kikar på Gossip Girl och latar mig, denna helg blev det inte allt för mycket sömn men istället extra rolig! I fredags jobbade jag kväll och i lördags bar det av till frissan för att fixa till min gräsliga utväxt. När jag kom hem droppade tjejerna in och vi bar oss av på comic strip live och skrattade sönder, en av killarna som var med där var tydligen ganska stor och var med på tv. Vårt nästa stopp var Hurricane där vi blev bjudna på promoter middag, så nice! Sist men inte minst åkte vi till bästa Lavo, älskar verkligen det stället! Hänger mycket kändisar där, under senaste veckorna vet jag att Beyonce och Jay-Z samt Lindsey Lohan har hållt till där.
I söndags var det skola hela dagen och på kvällen träffade jag fina Anna G för biomys!

 

Puss och kram!!


 

Kändisspaning!

2012-11-12 @ 17:18:37
I föregående inlägg skrev jag ju om att de höll på spela in en film här utanför, har inte luskat ut vilken film det är dom spelar in än men Liev Schreiber är en huvudrollsinnehavare, kollade på när de spelade in en scen på The Candy Shop här på Lexington!! Säger bara omg, så sjukt! Så mycket folk, så mycket förberedelser, så mycket utrustning att spela in en scen..
 

Nu måste jag kila iväg till pickup.

 

Liev Schreiber har blandannat varit med i filmen Salt, Scream 1,2,3, The Omen: 666. 

 

 

Ha en fin dag allihopa!


MOVIE SET!

2012-11-06 @ 02:33:58
Alltså åh vad det är underbart att bo i New York och på Manhattan, nöjets mecka! Just nu håller de på att spela in en film eller en tv serie utanför min byggnad, har sprungit lite fram och tillbaka där idag. Haha, något väldigt pinsamt hände, lillkillen åkte i superfart på sin scooter förbi på andra sidan vägen från där de spelade in och jag skriker hans namn JÄTTE högt och hela filmteamet vänder sig om.. jag tror att de förmodligen fick ta om den scenen, ops.. vet dock inte vilken film/tv show det är och vilka som är med i den! Imorgon ska det luskas... hihi. 



HLB

2012-11-05 @ 02:44:15

Min lördag och söndag i +/-

+ Tacomys med Sara.
+ Hade en super trevligkväll med två av mina finingar på nyöppnade klubben Highline Ballroom som ligger i Meatpacking. Bra musik och roliga människor!
+ Sleepover hos mig.
+ Frukost på Candy shop. 
+ Söndagshäng med SI trion.
+ Glass och shake på Goldstone

 

- Vi funderade på att åka till Empire rooftop hotel igår men istället ville vi testa på HLB, i morse fick vi reda på att hela gossip girl gänget hade festat på Empire rooftop hotel, vi grät... 
- 4 timmars sömn. 

 

 










 

BIRTHDAY GIRLS!

2012-11-03 @ 15:09:53

Har glömt att skriva om tre fina tjejer som har fyllt 20, 21 och 22 ganska nyligen!

 

Under en smaskig lunch nere i Soho överraskade vi Elena som fyllde 20 med någonting väldigt fint, en jacka från Michael Kors! Hennes min var oslagbar, att ge bort presenter kan vara en av de bästa sakerna någonsin! På kvällen blev det drinkar under bar himmel på Hudson Terrace.
 
Härliga Frida som fyllde 21 överraskade vi också lite lätt, hon trodde att hon skulle träffa Elena på Starbucks för en kaffe och snack men när hon klev innanför dörren så var vi alla där, HURRA! 
 
För två helger sedan fyllde Sophia 22 år, blev middag nere i Meatpacking och sedan dansade vi sönder på Veranda! 
 

Dagarna efter stormen..

2012-11-03 @ 01:48:39

Nu var det fredag igen, det här har nog varit en av de konstigaste veckorna ever so far.. Efter den rekord stora monsterstormen Sandy drog över oss här på nordöstkusten har det verkligen varit kaos - dödsfall, kvaddade hus, strömavbrott, översvämningar, bensinbrist, stillastående kollektivtrafik, stängda affärer  och skolor, en inställd halloween, ett intställt Maraton, man kan väl sammanfatta det med att säga att staden som aldrig sover har somnat. Jag som bor på Upper East Side har klarat mig fint, det är de nedre delarna av Manhattan som är drabbade, Staten Island, Long Island, Brooklyn, Queens, Hoboken med flera. Tankarna går till dem som inte alls har varit så lyckligt lottade. 

 

Just här brukar jag stå och vänta på tunnelbanan på upper east..
 

 
 
 

RSS 2.0